Praktické stojany na odpadkové pytle s víkem

Držáky a stojany na odpadkové pytle lze využít v různých prostorách, kde se hodí mít po ruce místo na odpadky. Jsou vhodné k použití v exteriéru i interiéru. Vybírat můžete z pestré nabídky kovových stojanů s víkem nebo například nástěnných držáků na odpadkové pytle s víkem. Na Dopner najdete vždy to nejlepší řešení! 

Držáky a stojany z nabídky Dopner

Na Dopner.cz vám nabízíme stojany a držáky na odpadkové pytle o objemu od 60 do 120 litrů a lze je využívat pro všechny typy igelitových pytlů. Jejich kapacita je 1 až 3 odpadkové pytle o objemu až do 120 litrů.

 

Připravili jsme si pro vás především nástěnné držáky na odpadkové pytle a také kovové stojany na odpadkové pytle s víkem. Jsou speciálně navrženy k využití do kanceláří, ordinací, dílen, skladů, úřadů, škol i do veřejných prostranství, k rodinným domům, na stavbu i další místa. Stojany na pytle na odpadky jsou skutečně praktické a oceníte je hlavně díky tomu, že vám pomohou s tříděním odpadu, které se díky nim stane doslova zábavou.

Kovové stojany s víkem na odpadkové pytle

Mezi nejoblíbenější variantu se řadí kovové konstrukce stojanů na odpadkové pytle. A to zejména kvůli tomu, že jsou pevné, odolné a snadno ovladatelné. Jsou velmi praktické, lehké a přenosné. Můžete je bez obav používat kdekoliv v domácnosti, dílně, garáži, na zahradě, balkoně, během venkovních akcí i na chodbách domů. Kovové stojany s kovovými víky poskytují odolné, funkční a estetické řešení.

 

Jednoduše se přenáší i vynáší. Robustní kovová pozinkovaná konstrukce a kryt s rukojetí zajistí snadné uchycení pytle i nekomplikovanou manipulaci s odpadem. Jedná se o lehčí a skladnější formou nádoby na odpad na místa, kam se příliš nehodí těžké popelnice, ale přesto se zde vyprodukuje velké množství odpadu. Dále se hodí pro ty, kteří se nechtějí tahat s těžkou popelnicí.

Nástěnný držák na odpadkové pytle

Vynechat nesmíme ani nástěnný držák pro všechny typy odpadkového pytle. Závěsný koš s kovovým víkem můžete umístit na zeď, sloup, osvětlení nebo třeba ke dřevu. Hodí se opravdu kamkoliv – jde připevnit na téměř všechny typy materiálů povrchu. Pojme odpadkové koše od objemu 60 litrů až do 120 litrů. Pokud tedy hledáte praktickou alternativu klasických odpadkových košů, nástěnný držák je ideální volbou.