Ozdobte si zahradu či veřejně prostranství betonovou lavičkou a květináčem

Hledáte prakticky, kvalitní a nadčasový doplněk pro svou zahradu nebo potřebujete zkrášlit veřejné prostranství? Tak právě pro vás jsou zde kvalitní betonové lavičky a květináče za přijatelné ceny od DOPNER

1713_betonovy-truhlik-sandra

 

Betonové květináče

Nevzhledné šedivé kvádry, které svým vzezřením působí jako z postapokalyptického filmu? Betonové květináče DOPNER jsou skvělou designovou ozdobou každé zahrady, veřejných parků i náměstí.

Originální povrchy i tvary květináčů skvěle ozvláštní každý exteriér, a přitom skvěle poslouží při pěstování květin. Díky materiálu, který byl při výrobě betonového květináče použit, je zaručena dlouhá životnost a extrémní odolnost vůči vlivům počasí i mechanickému poškození. Navíc se pyšní voděodolností, a dokonce také mrazuvzdorností. Radost vám tedy může dělat v létě i v zimě a nemusíte si dělat starosti s tím, kam ho v případě nízkých teplot či velkých dešťů uklidit.

Pořídit si konkrétně můžete různě velké jednoduché šedé betonové květináče či betonové květináče v imitaci dřeva.

1490_lavice-bez-operadla-imitace-dreva-1

Betonové lavičky

Teplé letní počasí doslova láka k venkovnímu posezení. Chcete-li si proto i vy nějaké pořídit, vsaďte na nějaké, které bude kvalitní, stylové a vydrží vám dlouhé roky. Právě takové jsou i betonové lavičky DOPNER

V naší nabídce naleznete několik různých variant venkovních laviček z vysoce kvalitního a odolného betonu. Betonový zahradní nábytek je ideální volbou jak pro domácí zahrádku, tak i na veřejné prostranství a do parků měst i obcí. Hodí se i na odpočívadla stezek pro pěší či cyklostezek. Můžete jej umístit ke stánku s občerstvením nebo na zahrádku restaurace. Hodí se zkrátka kamkoliv.

I když jsou lavičky vyrobené z betonu, jejich design je dokonalou imitací dřeva. Díky tomu skvěle zapadnou i do prostředí v rustikálním stylu. Pořídit si ovšem můžete také lavičky v klasickém šedém betonovém designu.