Hygienická opatření a stále ještě běžný život

Hygienická opatření a stále ještě "běžný život"

Zanedlouho nás čeká podzim a s ním opět přijdou mnohá zpřísnění hygienických pravidel. Podzimní počasí bude přát chřipkám, nachlazením a jiným nepříjemným věcem, která nás mohou oslabit a zasáhnout. Ať už u vás doma, na pracovišti, ve škole, nebo třeba na pivu po fotbalovém tréninku. Všude mohou číhat bakterie, viry, plísně a jiné záludnosti. Rozhodli jsme se proto doplnit sortiment a nabídnout zákazníkům řadu funkčních dezinfekčních produktů, které nám všem mohou pomoci toto nelehké období překonat.

Dezinfekce a dezinfekční mýdla

V této kategorii nabízíme 26 rozličných produktů. Všechny bezpečně účinkují proti největší hrozbě dneška – viru COVID-19. Vyberte si dezinfekci, která vám bude sedět nejlépe svým složením a velikostí. Od kapesní verze, přes „stolní“ rozprašovače, až po výhodný kanystr pro opakované naplnění. Nejkvalitnější produkty obsahují prvek tzv. koloidní stříbra. Koloidní stříbro vzniká rozptýlením mikročástiček stříbra v roztoku dezinfekce. Stříbro má prokazatelně výborné dezinfekční a antibakteriální účinky, které navíc mají mnohem delší aktivní účinnost oproti běžné lihové dezinfekci.  Pro všechny případy přesto doporučujeme vyzkoušet dezinfekci, nebo dezinfekční mýdlo se stříbrem nejprve na malé části kůže. Může se stát, že máte na stříbro alergii. Obecně je stříbro velmi dobře snášeno a je pro tělo dokonce v určitých dávkách prospěšné.

Veškeré účinky dezinfekcí a dezinfekčních prostředků jsou laboratorně testovány a vyvíjeny zkušenými odborníky v laboratoři NANOLAB.

Roušky, ústenky a čističe roušek

V sortimentu nám také přibyli jednorázové roušky, které mají tři vrstvy a jsou velmi odolné a vhodné pro celodenní nošení. Vylepšená varianta dokonce obsahuje nástřik nanosilver ochranou. To znamená že ve vrstvách roušky je usazeno koloidní stříbro, které bakterie a viry okamžitě ničí. Regenerační čistič roušek a respirátorů je skvělou pomůckou pro opakované použití roušek a všech respirátorů, které jsou primárně na jedno použití. Po dezinfekci tímto přípravkem můžete bezpečně opět používat bez výrazného snížení funkčnosti.

Nitrilové rukavice

Pro bezpečnou manipulaci s čímkoliv kdykoliv jsou skvělé vysoce odolné nitrilové rukavice. Jedná se o univerzální rukavice, které podle velikosti padnou na každou ruku. Jsou pružné, odolné a vyrobené z ekologického materiálu. Snadno se nasazují a sundávají.

Dávkovače dezinfekce a mýdla

pro ideální řešení dezinfekce máme připraven praktický nástěnný dávkovač dezinfekce, dezinfekčního mýdla, nebo dezinfekčního gelu. Dávkovač zvládne celodenní použití a velmi snadno ho doplníte vámi vybranou variantou mýdla, gelu, nebo tekuté dezinfekce. Funguje snadno, je odolný a máme ho ve dvou krásných barevných provedeních.